Bruidsmake-up & bruidskapsel

Op je mooist ‘Ja’ zeggen… Jij bent straks het stralende middelpunt.
En met de juiste make-up en professioneel gestyled haar voel jij je extra bijzonder. Want als er één dag in je leven is waarop je er mooier dan ooit uit wilt zien, dan is dat wel op jouw eigen bruiloft. Mijn streven is niet om de goedkoopste te zijn, maar wel de beste. Zodat jij maximaal kan genieten :-)

Proefsessie bruidsmake-up & bruidskapsel

Op het moment dat je contact met mij opneemt, zetten we jouw datum vast. Samen gaan we dan kijken wanneer je de proefsessie wilt doen. De proefsessie plannen we in overleg naar wens in, gemiddeld is deze 4-6 weken voor de trouwdag. De proefsessie voor bruidskapsel & bruidsmake-up neemt ongeveer 3 uur in beslag.

Tijdens de proefsessie bespreken we uitvoerig jouw verwachtingen en wensen door, dus ook de wensen op je bruiloft zelf, qua tijdstip, locatie etc. Ook zal ik advies geven, hierbij houd ik onder andere rekening met je jurk, de kleuren van je boeket en eventueel het kleurthema van jullie bruiloft. We gaan samen kijken wat het mooist bij je past en waar jij je prettig bij voelt. Mocht je al eventuele accessoires hebben, zoals b.v. je sluier en/of diadeem, dan kunnen we deze ook gelijk in je haar verwerken. Zelf heb ik ook een groot assortiment mooie haaraccessoires. Indien gewenst kan ik een aantal meenemen naar de proefsessie. We zijn pas klaar met de proefsessie als jij tevreden bent! Dit alles met als doel om jou het stralende middelpunt te laten zijn op dé dag! 

Bruidsmake-up/bruidskapsel zonder proefsessie

Wil je  kosten besparen, is je aanvraag last-minute of heb je gewoon geen behoefte aan een proefsessie? Dat is geen probleem! Het is geen must om een proefsessie te doen. Ik ben ervaren genoeg om zonder proefsessie een helder beeld te krijgen van jouw wensen en je op jouw trouwdag in 1x de perfecte look te geven! Je krijgt van mij vooraf een aantal vragen waarmee ik je wensen in kaart zal brengen en ik zal om haar en make-up voorbeelden vragen. Hierdoor krijg ik een volledig beeld van je wensen en kan je met een gerust hart de trouwdag beginnen.

Trouwdag

Op de bruiloft zelf ben ik uiteraard ruim op tijd op de gewenste locatie om je make-up en/of haar te verzorgen. Doordat wij tijdens de proefsessie alles al uitvoerig doorgenomen hebben, sta ik op de dag zelf garant voor een zeer ontspannen werksfeer en ruime planning. Hierdoor kun jij je beter ontspannen tijdens de toch vaak al hectische voorbereidingen. Je haar wordt stevig in de lak gezet, zodat deze de hele dag goed blijft zitten en ook je make-up krijgt een speciale make-up fix. Als we klaar zijn dan mag jij jezelf bewonderen en daarna is het tijd voor de jurk! Als je wilt dan kan ik je hierbij helpen. De totale duur van de uiteindelijke sessie is ongeveer 3 uur.

Uiteraard kan ik ook jouw bruidsmeisje(s), vriendin(nen) en daggast(en) voorzien van make-up en haarstyling. Dit bespreken we ruim van te voren zodat iedereen op de dag zelf ruim op tijd klaar is.

Touch-up bruidsmake-up en bruidskapsel

Wil je ’s avonds, voordat het grote feest los barst, er net weer even anders uitzien? Smokey eyes? Je haar opgestoken of los? Krullen of juist stijl haar? Een bloem in je haar in plaats van de sluier? Of wil je jouw make-up & kapsel van overdag weer even helemaal netjes bijgewerkt hebben?  Kies dan voor de ‘Touch-up’.

Bruidsmake-up producten

Ik werk enkel met de beste producten die hiervoor op de markt zijn, zo maak ik onder andere gebruik van het merk MAC Cosmetics. MAC staat bekend als het beste make-up merk onder de professionals. Dit zorgt er niet alleen voor dat het resultaat nog mooier wordt, maar ook dat het langer blijft zitten en natuurlijker oogt.

Haarstukken en kunstwimpers

Soms mis je net het volume of lengte voor je droomkapsel. Hiervoor verwerk regelmatig clip-in extensions in bruidskapsels om een perfect resultaat te bereiken. Vaak zie ik aan de hand van foto’s en wensen al vooraf dat clip-in extensions het resultaat nog mooier kunnen maken. Indien gewenst kan ik de clip-in extensions mee naar de proefsessie nemen en kan ik ze gelijk al verwerken. Ik heb een grote variatie in kleurtinten en lengtes, dus ik heb voor vrijwel elk kapsel de juiste kleur en gewenste lengte kiezen. De haarstukken zijn voor € 35,- te huur en kan je na afloop gewoon opsturen.

Kunstwimpers en subtiele wimperstukjes kunnen jouw ogen laten stralen. Deze plaats ik al voor € 12,50.

Reserveren

Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam tijdig te reserveren! Veel data staan al maanden tot soms een jaar van te voren geboekt. Wil je dus jouw bruidsmake-up en/of bruidskapsel door mij laten doen, bel me dan op: 06-33090746 of stuur mij een berichtje met onderstaand contactformulier en vraag naar mijn beschikbaarheid voor jouw datum.

Kijk voor alle prijzen en voorwaarden op ‘Tarieven’.

Let op; niet al mijn e-mails komen altijd aan (of ze komen tussen de ongewenste post). Ik reageer altijd binnen 24 uur, heb je na 24 uur nog geen reactie, bel of mail mij dan aub nogmaals met je telefoonnummer erbij.

Uw naam

Uw e-mail

Telefoonnummer (erg handig in het geval mijn reactie niet aankomt!)

Onderwerp

Uw bericht