Diensten en werkwijze

Voor al mijn diensten geldt dat mijn werkgebied heel Nederland is, op elk voor jou gewenste locatie, dus geen stress om in een salon je (bruids-)kapsel en/ofmake-up te laten doen. Mijn doel is om jouw ideaalplaatje van make-up en/of haarstyling bij jouw te gaan verwezenlijken.

Hierbij gebruik ik enkel de beste producten die hiervoor op de markt zijn. Zo maak ik onder andere gebruik van het merk MAC Cosmetics. MAC staat bekend als het beste make-up merk onder de professionals. Dit zorgt er niet alleen voor dat het resultaat nog mooier wordt, maar ook dat het langer blijft zitten en natuurlijker oogt.

Bruidsmake-up en bruidskapsel

Je kunt bij mij terecht voor je bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis en op locatie, in heel Nederland. Dit kan met en zonder proefsessie, al kiezen de meeste er wel voor om een proefsessie te doen. Dit brengt voor mij goed in kaart wat jou wensen zijn en voor jou geeft het de mogelijkheid om te kijken of bijv. je gewenste kapsel inderdaad ook het beste bij je staat. Samen zorgen we er dan dus voor dat jouw haar en make-up voor op je trouwdag het perfecte plaatje zal worden. Tijdens de proefsessie maak ik aantekeningen die ik tijdens je trouwdag erbij haal, zodat het uiteindelijke resultaat van de proefsessie ook precies het resultaat op jouw trouwdag zal worden.

Fotoshoot of feestje

Ook voor een feestje of fotoshoot kan ik je haar stylen en/of je make-up verzorgen. Dit kan ik vooraf bij je thuis doen, of op de fotoshoot locatie, wat jij wilt.

Meiden kinderfeestje

Voor het allerleukste kinderfeestje voor meiden van 8-13 jaar verzorg ik de ‘Girls Beauty Party’. Tijdens dit 2,5 uur durende gezellige kinderfeestje gaan we leuke activiteiten doen, zoals een maskertje aanbrengen, nagels lakken, haar vlechten of een knot aanbrengen en nog veel meer! Na afloop krijgt iedereen ook nog een leuk presentje! Ik kom voor dit kinderfeestje bij je thuis en neem alle materialen mee voor iedereen. Het enige wat je zelf moet regelen is een grote tafel waar iedereen aan kan zitten.

Vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een gezellige en leerzame activiteit voor een vrijgezellenfeestje en houden jullie van make-up en haarstyling? Dan is de make-up & haarstyling workshop echt iets voor jou en je vriendinnen! Het is de ideale activiteit van een geslaagde vrijgezellenfeest. Ik geef deze workshop al voor groepen vanaf 6 personen. De workshop duurt 3 uur, maar kan indien gewenst in overleg ingekort worden tot minimaal 2 uur. Kijk op de pagina ‘Vrijgezellenfeest’ voor meer informatie.

Wil je 1 op 1 haar of make-up advies of heb je een ander idee of voorstel? Vrijwel alles is mogelijk! Stuur mij een berichtje of bel mij op 06-33090746 en ik hoor het graag!