Make-up en haarstyling voor een fotoshoot of feestje

Make-up en haarstyling voor fotoshoot of feestje

Voor elke gelegenheid die je kan bedenken kan ik de make-up en haarstyling op locatie of thuis verzorgen. Voor particulieren én voor bedrijven. 1 op 1 of voor grote groepen, alles is mogelijk.

Het meest geboekt is de make-up en haarstyling voor bruidjes. Heb je hier interesse in, kijk dan op bruidsmake-up en bruidskapsel.

Make-up en haarstyling voor een feestje of bijzondere gelegenheid

Heb je een speciale gelegenheid waarbij je er op en top uit wilt zien? Of wil je een dagmake-up voor een afspraak, presentatie, een avondmake-up voor een etentje, eerste date of een glamourlook en nepwimpers voor een feestje? Met een mooi kapsel wordt de look helemaal afgemaakt. Losse vlechten, grove krullen, strakke of losse opsteekkapsels, fashion kapsels, alles is mogelijk. Ik zorg ervoor dat jij er fantastisch uitziet!

Make-up en haarstyling voor een fotoshoot

Heb je binnenkort een fotoshoot of ben je model en wil je met verschillende looks op de foto? Maak dan je fotoshoot compleet met een mooie make-up en/of haarstyling! Van een natural look tot uitbundige feestmake-up met het accent op de juiste plek. Ik luister naar je wensen en geef je deskundig advies om samen tot een prachtige make-up en/of haarstyling te komen. Ik kan voor de make-up en haarstyling bij jou thuis komen, maar ook op locatie van bijvoorbeeld de fotoshoot zelf. Wil je wel een fotoshoot, maar heb je nog geen (goede) fotograaf gevonden? Ik heb diverse goede fotografen in de regio waar ik mee samenwerk. Ik weet dat zij hele hoge kwaliteit leveren. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en prijzen hiervoor.