Vrijgezellenfeest workshop make-up & haarstyling

VrijgezellenfeestZin in een leuke, leerzame en originele activiteit voor een vrijgezellenfeest? Altijd al willen weten hoe je een mooie make-up bij jezelf aanbrengt? En wil je nou wel eens weten hoe je je haar zo mooi en snel opsteekt of hoe je een leuke, nonchalante knot maakt? Dan is de make-up & haarstyling workshop echt iets voor jou en je vriendinnen! Het is de ideale activiteit van een geslaagde vrijgezellenfeest.

Uiteraard is deze workshop niet alleen geschikt voor een vrijgezellenfeest. Het is ook leuk om te geven als feestje of voor een leuke vriendinnenmiddag. Ik geef de workshop al vanaf 6 personen. Voor groepen boven de 10 personen kan ik korting geven.

Van dagmake-up tot een chique feestmake-up

Van een mooie dagmake-up tot een chique feestmake-up, van een messy bun tot een glamourkapsel, stap voor stap leer ik jullie alle kneepjes van het vak. Natuurlijk is niet één gezicht hetzelfde, dus geef ik jullie persoonlijke tips, leer ik jullie de do’s and dont’s en geef ik antwoord op al jullie vragen. Zo maken we er een hele gezellige middag van!

Vrijgezellenfeest op locatie naar wens

Ik kan naar jullie toe komen op de voor jullie gewenste locatie. Mijn werkgebied is heel Nederland. Ik zorg dan voor de spiegels, kwasten, haarbenodigdheden en make-up en jullie zorgen voor een lange tafel, licht en wat lekkers! Indien jullie geen (geschikte) locatie aan huis hebben of de groep is te groot daarvoor, dan kan ik in overleg met jullie kijken voor een mooie locatie op een voor jullie handige plaats.

Indien gewenst kunnen jullie je eigen make-up en miskopen meenemen, zodat ik je kan laten zien dat je ze vaak toch nog op een andere manier goed kan gebruiken.

De gemiddelde duur van de workshop is ongeveer 3 uur en kost € 35,- p.p. Indien gewenst kan ik hem wat inkorten tot minimaal 2 uur. Uiteraard krijgen jullie dan korting op de totaalprijs. Kijk voor al mijn prijzen en voorwaarden op ‘Tarieven‘.

Tip: Vanwege de vele bruidjes en workshops die ik heb, staan veel data al maanden van te voren geboekt. Neem dus tijdig contact met mij op voor de beschikbaarheid van de gewenste datum om teleurstellingen te voorkomen!

Uw naam

Uw e-mail

Telefoonnummer (erg handig in het geval mijn reactie niet aankomt!)

Onderwerp

Uw bericht